Emanuel Mitric, vicepreşedinte al PMP, organizaţia de tineret, a murit pe loc după impactul cu un autocar. El a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens.

Accidentul groaznic a avut loc pe raza localității Sârca, judetul Iași, pe șoseaua europeana E 583. Tânărul urma să împlinească sâmbătă 28 de ani. 

Articolul continua dupa recomandari

Emanuel conducea o mașină nouă cu numere roșii de Suceava. Acesta se îndreptă cel mai probabil spre casa, la Rădăuți când la un moment dat a pierdut controlul volanului și a acroşat un microbuz care venea de la Botoșani spre Iași.

Șoferul microbuzului a tras speriat pe dreapta, Emanuel însă nu a mai reușit să controleze mașină și s-a lovit frontal cu un autocar.

In urma impactului mașina a fot proiectată în aer, iar tânărul da murit pe loc. Șoferul autocarului a suferit și el răni ușoare și a fost transportat la spital.

In autocar se aflau 14 pasageri pe lângă șofer, dintre care doi copii. Aceștia veneau din Spania și se îndreptau spre casa, la Chișinău.

Cel care a provocat accidentul, Emanuel Mitric conducea un autoturism Renault Megane nou, cu numere roșii înmatriculat în Suceava. Încă nu se cunosc motivele din cauza cărora a pierdut controlul volanului.

In mașină anchetatorii au găsit o mai multe telefoane mobile, tablete, laptopuri și o geantă cu mai multe bijuterii din aur. Tânărul avea asupra sa și un pistol, cu bile. Tânărul care sâmbătă urma să împlinească 28 de ani nu a avut nici o șansă, impactul a fost devastator.