Şoferul care a leşinat sufând în etilotest e un fost atacant de la Rapid. Fotbalistul a fost prins de poliţie beat la volan pe autostrada Bucureşti - Ploieşti în urmă cu 9 zile şi a rămas fără permis.

Andrei Crețu, fostul atacant de la Rapid, a fost prins băut la volan pe autostrada București-Ploiești, în urmă cu 9 zile, iar în momentul în care a fost pus să sufle în etilotest, a căzut efectiv din picioare.

Articolul continua dupa recomandari

Ex-rapidistul Andrei Crețu se clatină în timp ce suflă în etilotest, apoi cade „lemn” pe carosabil! Asta, în ciuda faptului că valoarea alcoolemiei indicată de aparat nu a fost una prea mare, 0,17 miligrame pe litru alcool în aerul expirat. Creţu are 31 de ani şi după controlul de pe autostradă a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Crețu și-a început cariera la Rapid, era considerat la început o mare speranță, dar n-a jucat niciodată pentru prima echipă într-un meci oficial, scrie gsp.ro.

De-a lungul timpului a evoluat pentru Daco Getica, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, ALRO Slatina, ACS Berceni și Râmnicu Vâlcea. În 2014, s-a retras.