Șoferul care a ars de viu, la Trușești, în Botoşani, după ce s-a izbit violent cu Opelul într-un copac de pe marginea drumului, iar maşina a luat foc, a fost identificat de poliţişti.

Bărbatul găsit carbonizat în maşină de pompierii sosiţi la locul cumplitului accident de la Truşeşti, are 23 de ani şi, potrivit presei locale, împrumutase mașina de la un prieten și plecase de acasă, de la Românești, spre Botoșani. 

Articolul continua dupa recomandari

La Trușești, Andrei M. a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac. Autoturismul a luat foc, iar tânărul nu a mai apucat să iasă din vehicul.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii de la Garda de Intervenţie Truseşti au găsit maşina în flăcări şi şoferul acesteia carbonizat în interior, scrie botosaninews.ro

Tragedia de la Truşeşti, Live pe Facebook

Momentele dramatice au fost filmate de un alt şofer, care a transmis live pe Facebook nenorocirea. Din păcate, acesta nu a putut face nimic pentru bărbatul aflat în Opel.

"Accident băi, arde lumea in maşină, aici. Ia uite ce-i aici fraţilor... mi-e frică că explodează. Nu pot să scot că a luat foc. Nu pot să scot pe nimeni. Am sunat la 112. Ia uite ce e aici, maşinile trec, nici nu opresc", se aude şoferul care filmează tragedia.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Până la sosirea pompierilor la faţa locului au trecut minute bune.

"Salvarea, pompierii, nu ştiu ce e ... dar pompierii nu vin? Uitaţi-vă ce e aici, fraţilor! Dacă veneau pompierii în 10 minute, îl scotea de acolo. ... au ars oamenii în maşină!!", spune revoltat bărbatul.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii l-au găsit pe şofer carbonizat.

Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească identitatea victimei şi împrejurările în care s-a produs tragedia.