Şoferul care a produs accidentul de la Sighetul Marmaţiei avea permis de 6 luni. Gigi e în moarte cerebrală, în vreme ce Teo, prietenul lui de doar 18 ani, a murit la locul impactului. Alţi trei tineri sunt în spitalul din Baia Mare, doi dintre ei la Reanimare.

Verificările efectuate au relevat ca șoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasa, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu o autoutilitara ce staționa în afara părții carosabile.

Articolul continua dupa recomandari

Practic, Gigi, şoferul BMW-ului, a intrat pe contrasens în curbă şi a izbit frontal o dubă. Maşina lui a ajuns în şanţ, toţi cei cinci ocupanţi rămânând încarceraţi. Teo a fost găsit fără suflare de medici, care nu au mai avut ce să facă pentru el.

Șoferul autoturismului BMW, Gigi Z. (19 ani), alături de ceialalți trei pasageri care au supraviețuit impactului devastator sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Conform informațiilor oferite pentru vasiledale.ro de dr. Vasile Pop, managerul Spitalului Județean, șoferul în vârstă de 19 ani este în moarte cerebrală. "Două victime sunt internate la secția Reanimare iar o victimă este interntă la secția Ortopedie. Șoferul, din păcate, este în moarte cerebrală." a spus dr. Pop.

Conform paginei de facebook a șoferului, acesta avea permis de conducere din luna august 2018.