Incidentul a avut loc în cursul dimineţii, când Gheorghe Marcoci, de 50 de ani, din Piteşti, venea către casă la volanul propriului autoturism.

Ajuns la Suseni, a observat o fetiţă în vârstă de nouă ani, care era pe marginea drumului.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a încetinit şi a mers paralalel cu copila, căreia i-a propus să urce în maşină, ca s-o ducă la şcoală. Mai mult speriată de insistenţele bărbatului, aceasta s-a urcat fără să bănuiască ce avea să urmeze.

Pe drum, individul a batjocorit-o. Fetiţa a ţipat, a reuşit să coboare din autoturism şi a rupt-o la fugă.

Ajunsă acasă, tremurând de spaimă le-a povestit părinţilor şi rudelor ce a păţit şi a fost sesizată poliţia, iar o echipă operativă de la investigaţii criminale de la Poliţia Costeşti a pornit pe urmele bărbatului.

A fost depistat în scurt timp şi s-a aloes cu dosar penal. El a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, apoi a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive.

Procurorul de caz l-a prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele lui Gheorghe Marcoci mandat de arestare preventivă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de agresiune sexuală.