Scene halucinante filmate, noaptea trecută, pe străzile din centrul Iaşului. Un şofer a fost la un pas să producă o tragedie, după ce a intrat cu maşina pe contrasens. Momentul a fost filmat cu o cameră de bord a unui autoturism care circula regulamentar.

Mai mulţi tineri au sunat la poliţie, după ce au surprins o maşină rulând pe contrasens pe strada Sfântul Lazăr din Iaşi.

Articolul continua dupa recomandari

Momentul a fost filmat cu o cameră de bord.

După ce au alertat oamenii legii, tinerii au decis să-l urmărească pe individ.

La fel şi poliţiştii. Din fericire, cursa nu a durat prea mult pentru că la o distanţă de puţin peste un kilometru, şoferul a tras singur pe dreapta la intrarea într-o parcare privată.

Acolo, poliţiştii au constatat că individul era băut şi că nu avea permis de conducere.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Pentru că a opus rezistenţă, oamenii legii l-au încătuşat.

"Este maşina mea şi nu aveţi voie. Nu, nu. Fără mandat, nu! Nu! Alo, Alo, costă 60 de lei asta, da? (bluza n.r.)", strigă individul la poliţistul care l-a prins de tricou.

Potrivit unor Ziarul de Iaşi, tânărul nu ar fi la prima abatere. El ar mai fi fost condamnat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

După fapta de noaptea trecută, tânărul de 30 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influența alcoolului, dar şi pentru sustragerea de la prelevarea de probe biologice.