Durere fără margini pentru o familie din Gura Foii, judeţul Dâmboviţa. Silviu Marian Iosif, tânărul care, ieri, a salvat doi copii din valuri cu preţul propriei sale vieţi, a fost găsit mort de scafandri, în zona plajei Davos din stațiunea Olimp.​

Bărbatul de 32 de ani era pe plajă cu soţia când, la un moment dat, a observat cum doi copii se zbat în valurile mării cerând ajutor.

Articolul continua dupa recomandari

Fără să stea pe gânduri, Silviu a sărit după ei, reuşind să-i salveze.

Cu preţul propriei vieţi, pentru că tânărul nu a mai putut să iasă la mal.

A dispărut în mare, fiind căutat, până la lăsarea întunericului, cu mai multe ambarcaţiuni. 

Tânărul dispărut în mare după ce a salvat doi copii, în Olimp, a fost găsit mort

Căutările au fost reluate în această dimineaţă, bărbatul fiind găsit în jurul orei 7.00.

La operaţiune au participat 13 scafandri și un echipaj ARSVOM. 

Silviu a fost găsit în zona plajei Davos din stațiunea Olimp.

Tânărul înecat în mare era membru Pro România

Iosif Marian Silviu, care a întrat în valuri pentru a salva de la înec doi copii, cu prețul propriei vieți, era membru Pro România. 

Iosif Marian Silviu, care a întrat în valuri pentru a salva de la înec doi copii, cu prețul propriei vieți, era membru Pro RomâniaVezi 2 imagini în Galerie

Tânărul de 32 de ani se afla cu soția pe litoral pentru a participa la Școala de vară a Organizației de tineret Pro România. 

Victor Ponta s-a declarat devastat, într-o postare pe Facebook, după anunțul că un membru al Pro România a fost dat dispărut în mare. Fostul premier și lider al PSD a transmis că toate întâlnirile stabilite pentru duminică au fost anulate.

"Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou - care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copiii sai nici macar nu ii cunostea - pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian, un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)! Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou - si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui! Dumnezeu sa il odihneasca", a scris Ponta pe Facebook.