O fetiță de numai 4 ani împreună cu un prieten de-al tatălui acesteia au căzut de pe pod de la o înălțime de circa 5 metri direct în apele râului Iza, după ce câteva traverse de lemn putrede au cedat.

Incidentul a avut loc în seara de duminică, 17 iunie, în jurul orei 19.00. Fetița se afla pe pod împreună cu tatăl ei, un prieten de-al acestuia și cu încă o familie.

Articolul continua dupa recomandari

De pe pod au căzut fetița și prietenul de familie, tatăl fetiței reușind să se prindă de balustradă în momentul în care scândurile de lemn au cedat, fiind putrede.

Potrivit sighet247.ro, copila a fost scoasă la mal de tatăl ei. 

Vezi 8 imagini în Galerie

Ulterior, a fost transportată la Spitalul municipal Sighet. Medicii au declarat că fetița se afla într-o stare medicală generală bună, fără a prezenta urme traumatice.

Vezi 8 imagini în Galerie

A fost externată după aproximativ două ore, iar familia a fost rugată să o țină sub observație, având în vedere că este cunoscută cu episoade de epilepsie.

Vezi 8 imagini în Galerie

Puntea suspendată de la „Grădina Morii” peste râul Iza se află de mai mulți ani într-o stare deplorabilă, fiind un adevărat pericol public pentru trecători. Presa locală scrie că aproape toate traversele de lemn sunt putrede, unele lipsesc, iar cablurile de susținere ale punții sunt foarte deteriorate, practic puntea atârnând în doar câteva cabluri, restul fiind rupte.