Şeful Serviciului de Permise Auto din Deva a ajuns la spital, după ce a fost atacat de câţiva tineri, în timp ce-şi plimba câinele. Poliţiştii nu au reuşit, pentru moment, să-i găsească pe agresori.

Incidentul a avut loc la doar câteva sute de metri de sediul Poliţiei Municipale Deva. Şeful Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări îşi plimba câinele pe strada Mărăşti, când a fost agresat de un grup de tineri.

Articolul continua dupa recomandari

Soţia bărbatului a sunat disperată la 112 şi a cerut ajutorul. Până la venirea poliţiei, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Şeful de la Permise a dus la transportat la spital, cu mai multe leziuni în zona capului. Incidentul a ajuns şi la urechile prefectului.

Până acum victima nu a depus o plângere, dar poliţiştii s-au autosesizat şi au început o anchetă. Din primele cercetări, a reieşit că bărbatul nu a fost agresat din cauza funcţiei pe care o deţine. Deocamdată agresorii săi nu au fost identificaţi. Locuitorii din zona în care a avut loc agresiune spun că astfel de incidente se produc destul de des.