Două accidente mortale au avut loc în județul Neamț, joi seara, în mai puțin de două ore. 

Prima tragedie s-a produs în jurul orei 18:00, în localitatea Bahna Mare, din comuna Ștefan cel Mare, după ce o căruță a fost lovită de două autoturisme. 

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit stiri-neamt.ro, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 57 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe direcția Roman – Piatra-Neamț, pe raza localității Bahna Mare, nu a păstrat distanța față de o căruță, condusă de un localnic de 61 de ani, cu care a intrat în coliziune.

Un al doilea autoturism, condus de un bărbat de 64 de ani, din Săvinești, care circula pe aceeași direcție (Roman – Piatra-Neamț) n-a putut evita impactul și a intrat, la rândul său, în atelaj.

S-a intervenit imediat cu trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de prima intervenție la incendii, salvare și prim ajutor și o autoambulanță TIM (Terapie Intensivă Mobilă), însă căruțașul, aflat în stop cardio-respirator, nu a mai putut fi salvat. 

Două ore mai târziu, un al doilea accident mortal a avut loc în satul Pângărăcior, din comuna Pângarați. 

Conform ISU Neamț, în accident este implicată o dubiţă, conducatorul auto fiind anunţat decedat de către apelantul la numărul „112”.