Școlile din județele Buzău, Brăila, Ialomița, Tulcea și Călărași vor fi închise joi, 6 februarie, din cauza ninsorii și a viscolului.

Update ora 20:45 Vor fi suspendate cursurile și la Liceul „Liviu Rebreanu” și Școala Gimnazială „Geo Bogza” din localitatea Bălan, județul Harghita.

Articolul continua dupa recomandari

Update ora 19:10 Pentru data de 6.02.2020, prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, se suspendă cursurile școlare din județul Tulcea, cu excepția unităților de învățământ din municipiul Tulcea.

Având în vedere condițiile meteo, la nivelul județului Buzău s-a luat decizia suspendării cursurilor in unitățile de învățământ din judet, în ziua de 6 februarie.

Nici în Călărași, Ialomița și Brăila elevii nu vor merge la școală.

Comunicat CSU: În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, Inspectoratele Școlare din județele: Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condițiile meteo nefavorabile – intensificări puernice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ / COD ROȘU

Cod roşu de vreme rea în 9 judeţe

ANM a emis cod roşu de fenomene meteo extreme în 9 judeţe, valabil din această seară, timp de 14 ore.

Se vor semnala viscol şi vânt foarte puternic.

- Știre în curs de actualizare -