Sătui de indiferenţa autorităţilor locale, sătenii din Trestia, Maramureş, au pus mână de la mână și și-au construit singuri un drum. Un drum de interes local, care face legătura între Trestia, Bloaja și Ciocotiș, în zona ”Piatra Săpată”.

Pentru că n-au primit niciun fel de sprijin din partea autorităților, deși au solicitat în repetate rânduri, 90 de familii au adunat bani și au cumpărat plasă sudată și trei cife de beton și s-au apucat de lucru.  

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 10 imagini în Galerie

Vezi 10 imagini în Galerie

Vezi 10 imagini în Galerie

Vezi 10 imagini în Galerie

Miercuri, 18 iulie, au construit în prima etapă 56 m de drum betonat, cu o lățime de 3 m și un strat de beton de  15 cm, potrivit directmm.ro.

Fostul primar al comunei Cernești, Nelu Șovre, cel care a coordonat lucrările, a postat mai multe imagini din timpul operaţiunii.

"Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite. FELICITĂRI TUTUROR CELOR CARE AU CONTRIBUIT FINANCIAR ȘI PRIN MUNCĂ LA BETONAREA DRUMULUI ÎN ZONA "Piatra Săpată ", DIN LOCALITATEA TRESTIA. Se poate și fără sprijinul autorităților , în special al viceprimarului și a consilierilor PNL. FELICITĂRI TRESTIENILOR !", este mesajul care însoţeşte fotografiile.