Şase indivizi bănuiţi că au ucis un bărbat în măcelul din Piaţa Constituţiei au fost reţinuţi. Printre ei, şi fostul antrenor de box Romeo Păun. Supecţii dau vina pe rivalii lor pentru bătaia sângeroasă. Spun că s-au întâlnit să rezolve o problemă amoroasă, dar scandalul a degenerat şi au ajuns să ucidă.

Fostul boxer Romeo Păun a fost reţinut în urma măcelului din faţa Parlamentului. Este unul dintre suspecţii crimei din Piaţa Constituţiei. În urmă cu şase zile, un bărbat de 30 de ani a murit pe loc într-o încăierare cu bâte, săbii şi focuri de armă între două clanuri. Sportivul ar fi unul dintre cei care i-ar fi aplicat mai multe lovituri. 

Articolul continua dupa recomandari

Alţi cinci indivizi au fost reţinuti. Unul dintre suspecţi a avut o ieşire violentă şi în faţa jurnaliştilor, chiar dacă era încătuşat şi flancat de doi agenţi.

La audieri, indivizii le-au spus anchetatorilor că tot scandalul ar fi pornit de la o criză de gelozie. Iubita unuia dintre ei ar fi plecat de acasă cu un barbat din clanul rival. Cei doi s-ar fi întâlnit în faţa Parlamentului pentru a discuta. Lucrurile au degenerat în momentul în care atacatorii şi-ar fi dat seama că rivalii lor sunt înarmaţi şi au ales să lovească primii. 

Bătaia a fost surpinsă de camerele de supraveghere ale instituţiilor din zonă şi a fost filmată de martori. 

Vineri, poliţiştii au descins la 21 de adrese şi au închis complet un cartier întreg pentru a-i prinde pe autorii crimei. Unii au fost găsţi acasă,  alţii nu. 35 de oameni au ajuns la audieri. Unul dintre suspecti avea antecedente, tot pentru omor. A fost eliberat din închisoare în urmă cu doi ani în baza recursului compensatoriu.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei şase scandalagii riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.