Benone, tânărul care a salvat-o pe fetiţă din mâinile mamei agresive, a povestit cum s-a întâmplat totul. El a anunţat autorităţile imediat ce a auzit ţipetele fetiţei, sunând un consilier local şi sfătuindu-se cu acesta ce să facă.

El a mers apoi la adresa respectivă, unde a reuşit să filmeze scenele care au înlăcrimat şi înfuriat opinia publică. Benone a luat-o apoi pe fetiţă la el acasă, unde a băgat-o la căldură, i-a dat să mănânce, i-a făcut baie, iar micuţa s-a jucat apoi cu fetiţa lui Benone.

Articolul continua dupa recomandari

Fetiţa îşi implora mama să nu o mai bată

"Se auzea copila, ţipa în grădină, lasa-mă, nu mai da. L-am sunat pe domnul consilier şi i-am zis, cred că o bate rău pe copila asta, mă duc acolo. De acolo, aţi văzut filmarea şi ce s-a întâmplat. Mama era beată ţeapănă. De-abia stătea pe picioare şi îşi bătea copilul de 6-7 ani. Dacă nu se vede pe telefon, săraca stă după un colţ de gard, stă ascunsă acolo şi nu zice nimic", a declarat Benone.

În scurt timp, bărbatul a informat că fetiţa bătută de mamă la Galaţi a fost luată de Asistenţa Socială şi dusă într-un centru din Galaţi, unde este în siguranţă.

"Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o.  Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile", a scris bărbatul pe Facebook, pentru că toată lumea dorea să ajute cumva fetiţa.