Haos la Hamburg în urma unei pene de curent. Aproximativ 100 de români au rămas blocaţi pe aeroportul german după ce acesta a fost închis.

Haosul s-a instalat imediat după ora locală 9.30. Aproximativ 100 de pasageri ai unui zbor Tarom au rămas blocaţi pe aeroport. 

Articolul continua dupa recomandari

Am plecat de acolo, ca s-a anunţat că s-a închis cu totul aeroportul pentru astăzi, povesteşte un pasager român blocat pe aeroportul din Hamburg.

Martorii au declarat că şi sistemul de aer condiţionat a încetat să mai funcţioneze. O jumătate de oră mai târziu, clădirea aeroportului a fost evacuată. Pasagerii români s-au plâns că nu au reuşit să obţină nicio informaţie de la Tarom. 

Pasager blocat pe aeroportul din Hamburg: 
De la Tarom nu a răspuns nimeni din România, am sunat la numerele de pe site-ul lor şi nu ne-a răspuns nimeni. La Frankfurt, ne-a răspuns o doamnă care ne-a spus că nu ştie, pentru că odată ce se blochează un aeroport, nu prea ştie nimeni cum să acţioneze mai departe.

Ulterior, compania Tarom a venit cu precizări.   

Pasagerii Tarom programați la plecare de pe Aeroportul Hamburg, cu destinația București, vor fi reprogramați pe alte curse, a comunicat compania aeriană.

Aeroportul din Hamburg este unul dintre cele mai aglomerate din Germania, cu 17 milioane de pasageri anual.