Samuel Stoica, tânărul român ucis de iubita lui în ziua de Crăciun, în Scoţia, a fost ameninţat cu moartea pe Facebook, cu numai o zi înainte să îşi piardă viaţa.

Tânărul de 25 de ani a fost omorât pe 25 decembrie 2019, într-o casă din oraşul Kirkcaldy, Scoţia, iar poliţiştii au reţinut-o pe iubita lui, Adriana Ciurar, o româncă în vârstă de 23 de ani, care a devenit de curând mămică.

Articolul continua dupa recomandari

Înainte cu 24 de ore de oribila crimă, respectiv în ziua Ajunului Crăciunului, tânărul român omorât de Crăciun în Scoţia a primit mai multe mesaje de ameninţare pe Facebook.

'Bată-vă Dumneze de Crăciunul ăsta. Samy, direct ştii că mori, eu nu mai pot mă!', a fost unul dintre mesajele pe care tânărul le-a primit.

Tânărul român omorât în Scoţia, ameninţat cu o zi înainte de crimăVezi 5 imagini în Galerie

Român omorât de iubită în ziua de Crăciun, în Scoţia

Adriana Ciurar, iubita lui Samuel, născuse de curând, dovadă stând pozele postate pe Facebook, dar şi un alt mesaj de ameninţare pe care i l-a trimis cu o zi înainte de crimă.

Adriana Ciurar şi Samuel Stoica aveau o relaţie de puţin timpVezi 5 imagini în Galerie

'Te uiţi la mesaj ca o **** şi nu zici nimic. Eu am dureri de naştere şi nu ştiu ce să fac aici singură şi lui nu-i pasă. Mâine o să vadă el lumea neagră', a scris tânăra.

Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, tânărul român din Galaţi, membru al Bisericii Rugul Aprins, a fost înjunghiat în inimă şi şi-a pierdut viaţa.

Autorităţile din oraşul Kirkcaldy au reţinut-o pe Adriana Ciurar sub acuzaţia de crimă, iar ulterior ea a fost arestată, după ce s-a prezentat în faţa unui judecător.