Incident groaznic la Treviso, în Italia, cu protagonist un român. Bărbatul suspecta că soția îl trăda cu alt bărbat, un italian. 

Astfel, a decis să-l aștepte în parcarea clădirii de locuințe de pe via Pisa, la Treviso, unde locuiește cu soția, pe amantul femeii.

Articolul continua dupa recomandari

Românul i-a spus soției că va pleca la muncă și că nu se va întoarce mai devreme de a doua zi dimineață, dar s-a ascuns în parcare și l-a așteptat pe bărbat în apropiere de mașina sa.

Odată ce a ajuns față în față cu rivalul, românul de 40 de ani l-a rupt în bătaie, lovindu-l cu pumnii și picioarele în față până l-a lăsat lat. L-a oprit la timp soţia sa, care a văzut totul de la geam, pentru că românul a continuat să-l lovească, deşi amantul femeii zăcea inconştient la pământ.

La fața locului a intervenit o ambulanță și paramedicii i-au acordat îngrijiri bărbatului, un italian de 45 de ani. Imediat ce a fost transportat la Urgență starea sa a fost considerată foarte gravă.

Românul este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală gravă, dar în funcţie de starea italianului i se va shimba încadrarea la tentativă de omor.