Poliţistul Marian Godină a criticat-o pe Carmen Dan, ministrul MAI, după ce aceasta a făcut o greşeală gramaticală în timp ce vorbea despre cazul pedofilului.

"Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date aseară de purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate, probabil că au apreciat că nu există responsabilitate", a declarat Carmen Dan, în această dimineaţă, la sediul MAI, cu privire la subiectul poliţistului reţinut pentru pedofilie.

Articolul continua dupa recomandari

Greşeala gramaticală a fost imediat taxată de poliţistul Marian Godină.

"Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră. Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde 'decât' mere. 
Doamna ministru este aceeași care a zis 'pronume', în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP. Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? 'Decât' cine?"
, a scris Godină pe Facebook.