Familia unui om de afaceri din Kuweit care a dispărut în anul 2015 în zona localităţii Cheia din judeţul Prahova a anunţat, astăzi, că oferă o recompensă de un milion de euro celor care oferă informaţii pentru găsirea bărbatului.

Totuşi, familia a anunţat că această recompensă este valabilă doar o lună, respectiv în luna august, ulterior recompensa urmând a fi redusă la 500.000 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Mohammed Albaghli, un om de afaceri din Kuweit, a dispărut pe 5 august 2015, în localitatea Cheia din judeţul Prahova, acolo unde deţine o casă de vacanţă.

Ultima dată când a fost văzut, bărbatul în vârstă de 79 de ani (n.r. la momentul dispariţiei) pleca la o plimbare în pădurile din zonă, notează Mediafax.

Recompensa de un milion de euro pentru un barbat disparut in PrahovaVezi 3 imagini în Galerie

"Ne punem întrebarea cum de într-o localitate aşa de mică, precum Cheia, cu câteva sute de locuitori, unde toţi se cunosc între ei, nu s-a găsit niciun indiciu şi nu a fost rezolvat acest caz, iar în oraşe mari, cu milioane de locuitori, se găsesc făptaşii şi se rezolvă cazurile? Credem că investigaţiile trebuie să se concentreze pe localitatea Cheia şi în special pe locul de unde a dispărut fratele meu. De la Cheia să se pornească spre alte locuri", declara, anul trecut, Ibrahim Albaghli, fratele bărbatului dispărut.

Recompensa pentru gasirea barbatului disparut in PrahovaVezi 3 imagini în Galerie

Dispariţia afaceristului kuweitian rămâne în continuare un mister atât pentru Poliţia Română, cât şi pentru criminaliştii kuweitieni care au venit în România pentru a ajuta ancheta.