În această dimineață, soțul Andreei, tânăra mămică găsită înjunghiată la Călinești, în Argeș, a fost eliberat. Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă, la expirarea mandatului, a fost eliberat pentru că nu există probe directe împotriva lui.

Principalul suspect în cazul crimei de la Călineşti a fost reţinut ieri dimineaţă, după ce Andreea, cu care era în plic proces de divorţ, a fost găsită moartă în casă.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Descoperirea a făcut-o chiar mama fetei. Femeia s-a speriat pentru că fata ei nu i-a răspuns la telefon toată ziua. A mers acasă la Andreea, unde a avut parte de imagini teribile: fiica ei, mamă a doi copii mici, zăcea fără viaţă în bucătărie, într-o baltă de sânge.

Vezi 6 imagini în Galerie

Soţul femeii şi tânăra de 30 de ani erau despărțiți de șase luni. 

Socrul tinerei a declarat ieri că fiul lui ar fi vrut să se împace cu Andreea şi că motivul pentru care cei doi s-ar fi despărţit era un alt bărbat cu care tânăra începuse o relaţie.

Soţul fetei nu a recunoscut crima, dar anchetatorii au găsit la el acasă haine pline de sânge. Le spălase și le pusese la uscat. În plus, bărbatul era plin de zgârieturi pe față, dar și pe brațe.

Vezi 6 imagini în Galerie

Anchetatorii l-au reţinut pentru 24 de ore, dar astăzi, la expirarea mandatului, l-au eliberat din lipsă de probe.

Mama Andreei a declarat, ieri, că, în ultimele două luni, fiica ei ar fi primit mai multe ameninţări cu moartea de la un individ pe un site de socializare.

Victima ar fi făcut chiar şi o plângere penală în acest caz.