Falsul medic din Oradea, care făcea injecții cu acid hialuronic fără a avea pregătirea necesară, se numește Ramona Fizesan și are 39 de ani. Polițiștii au făcut deja percheziții la cabinetul estetic, de unde au ridicat facturi, seringi și agende. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, femeia ar fi injectat pacienților acid hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic, încă din anul 2017.

Articolul continua dupa recomandari

Ramona Fizesan, falsul medic din OradeaVezi 4 imagini în Galerie

"În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele", au precizat oficialii din IPJ Bihor. 

Femeia din Oradea are 39 de aniVezi 4 imagini în Galerie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză.