A murit Raluca, tânăra băgată în comă lângă Piteşti de un şofer beat, acum 5 zile. Avea 24 de ani şi zeci de prieteni o plâng. 

Cătălina Raluca, tânăra de 24 de ani care săptămâna trecută a ajuns în comă la spital, după un accident rutier la Bradu, s-a stins joi de dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Articolul continua dupa recomandari

Fata a stat aproape o săptămână conectată la aparate şi, în tot acest timp, familia şi prietenii au sperat într-o minune. În urma accidentului, suferise leziuni extrem de grave la cap, creierul fiind aproape zdrobit. Din acest motiv, medicii au fost rezervaţi de la început cu privire la şansele ca tânăra să-şi mai revină, iar în cele din urmă fata a cedat.

„Ralu.. am sperat până în ultima clipă că acest coşmar se va termina şi că tu te trezeşti, dar din păcate nu ai mai rezistat… Ştiu, erai un om puternic, însă în lupta cu viaţa nu se mai ţine cont de nimic… De ce Doamne iei doar oamenii buni? De ce? Ştiu că alegi cele mai frumoase flori, dar nouă tuturor ne va lipsi întotdeauna… Mai avea atât de multe de făcut aici… Nu pot să cred că e adevărat, refuz să cred! Nu o să te uit niciodată, om bun şi plin de viaţă! Drum lin spre îngeri, suflet bun şi frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace, Ralu!” – a scris Diana Mihaela, o prietenă a tinerei decedate.

Dat fiind faptul că tragicul eveniment s-a produs pe fondul consumului de alcool, şoferul autoturismului fiind beat la momentul producerii accidentului, oamenii sunt revoltaţi şi fac apeluri disperate către conducătorii auto, să nu mai consume şi să urce apoi la volan.

„Oameni buni, nu mai distrugeți viețile altora indiferent că îți e tată, frate, prieten! Nu mai acceptați să luați pe nimeni cu voi când sunteți în stare de ebrietate! Păcat, pentru ce, ca să ajungi în groapă mai devreme decât trebuie?Dumnezeu să o ierte, nu-mi vine să cred! Mare suferință este când părinții își duc copilul acolo unde nu o să-l mai vadă” – este apelul altui apropiat al Ralucăi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.45, sâmbătă, pe strada Principală din Bradu. Nicolae I., de 39 de ani, din localitate, circula cu un BMW pe DJ 659 către Suseni. Din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapat, a părăsit carosabilul, a lovit gardul unei locuinţe pe care l-a rupt şi s-a oprit în curtea casei răsturnat cu roţile în sus pe pavilion.

La spital a fost adus şi conducătorul auto, care suferise multiple traumatisme şi fracturi costale, dar starea lui este stabilă. Poliţiştii au stabilit că bărbatul, care este şofer profesionist, era băut şi avea o concentraţie de 0,84 mg/l de alcool pur în aerul expirat.