Profesorul de engleză din Sighetu Marmaţiei, filmat în timp ce săruta o elevă de clasa a IX-a în faţa clasei şi a colegilor fetei, şi-a dat demisia, în această dimineaţă, după ce imaginile au fost publicate în presă şi pe Facebook.

Imaginile cu profesorul care sărută o elevă de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmaţiei au fost publicate, seara trecută, după ce acestea au fost distribuite pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, Adriana Meșter, a declarat că în acest caz va fi sesizată și poliția.

"ISJ Maramureș și conducerea Liceului Tehnologic Forestier Sighetu Marmației au declanșat anchete după ce a fost postat un filmuleț video cu un profesor de engleză al Liceului și o elevă de 15 ani aflată în clasa a IX-a. A avut loc o discuție cu profesorul respectiv care a recunoscut fapta și gravitatea ei și și-a dat miercuri demisia. Se vor lua și alte măsuri în acest caz, inclusiv anunțarea poliției", a declarat Adriana Meşter.

Potrivit acesteia, eleva sărutată de profesor va beneficia de consiliere psihologică și vor avea loc discuții și cu părinții ei. De consiliere psihologică vor beneficia și colegii fetei.

Profesorul de engleză avea gradul didactic 2 și o vechime în activitate de 10 ani.