A fost prins bărbatul care şi-a ucis tânăra soţie la Fărcaşa, în Neamţ. Avea arma crimei la el şi era ascuns în munte, într-un adăpost pentru animale. El a fugit după crimă şi a fost capturat în jurul orei 1.30, duminică dimineaţă.

Gheorghe Z., 42 de ani, din Fărcaşa, şi-a împuşcat soţia în inimă, apoi a fugit. Crima a comis-o cu o armă de vânătoare artizanală pe care poliţiştii au găsit-o asupra lui atunci când l-au capturat.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii. În cursul zilei de astăzi, însă, va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Este cercetat penal pentru omor. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Informaţii din anchetă spun că bărbatul a scris un bilet, după ce şi-a împuşcat soţia, în care le spune celor doi copii ai lor, o fată şi un băiat, că îi pare rău pentru ce a făcut.

Potrivit ziarului stiri-neamt.ro, femeia a fost împușcată în zona inimii, cu o armă artizanală pentru care bărbatul nu avea autorizație. TV Neamț citează surse care spun că bărbatul de 38 de ani a tras în victimă cu o pușcă artizanală, pe geam, în timp ce femeia era în casă.