Primul oraş din România în care a fost interzis Uber, după o sentinţă în instanţă. Decizia nu e definitivă, dar taximetriştii jubilează deja. Serviciul Uber este interzis în Cluj-Napoca, ca urmare a unei sentințe a Curții de Apel Cluj.

"Dupa aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din Cluj-Napoca si Bucuresti, vine prima victorie! Serviciul Uber este INTERZIS pe raza municipiului Cluj-Napoca! Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati si firmei de avocatura Campan&Timonea SCPA prin av Tania Maria Câmpan pentru modul profesional in care au reprezentat interesele Asociatiei in proces!", anunță taximetriștii.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 2 imagini în Galerie

Uber a reacționat în urma acestui anunț și precizează că taximetriștii au evitat să precizeze că decizia nu este definitivă: "Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel. Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat."