Un tânăr de 30 de ani, abia întors de la muncă, din Marea Britanie, s-a dus la barul din localitatea natală şi a făcut cinste prietenilor, dar şi altor cunoscuţi. El s-ar fi lăudat că a făcut bani frumoşi în străinătate.

Printre cei cinstiţi de sucevean s-a aflat şi un tânăr de 19 ani, care l-a urmărit la plecare şi apoi l-a prins pe o alee întunecată din localitate, apoi l-a jefuit, dar a găsit în portofelul victimei doar 600 de lei.

Articolul continua dupa recomandari

Sucevean jefuit după ce s-a întors de la muncă din Anglia

Un tânăr de 19 ani din Zvoriștea are dosar penal pentru tâlhărie calificată şi riscă mulţi ani de puşcărie, după ce a jefuit un prieten care abia se întorsese din străinătate, de la muncă.

Victima, un tânăr de 30 de ani, a făcut cinste la un bar din localitate, unde a povestit că s-a întors recent din Marea Britanie, unde a muncit şi a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani.  Totodată, bărbatul de 30 de ani a relatat verbal faptul că a jucat și la jocuri de noroc.      

Ulterior, bărbatul a plecat spre casă, mergând pe DN 29A, apoi pe o alee întunecată, aflată într-o zonă unde nu sunt locuințe și nu este supravegheată video. În moment acela, bărbatul a fost ajuns din spate de tânărul de 19 ani, care l-a împins în șanțul situat pe marginea aleii. Bărbatul a căzut la pământ, moment în care tânărul i-a scos portmoneul, a sustras suma de cca. 600 lei, după care a fugit, potrivit newsbucovina.ro.

Victima a anunţat Poliţia, iar agresorul a fost identificat rapid şi reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost întorși proprietarului.