Poliţiştii de frontieră din Constanţa şi vameşii din Portul Constanţa Sud au confiscate 144.000 de prezervative contrafăcute în China, în valoare de peste 1,4 milioane de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, marfa sosise din China şi era destinată unei firme din judeţul Ilfov.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat, astăzi, în Portul Constanţa Sud Agigea, acolo unde poliţiştii şi vameşii au controlat amănunţit un container sosit din China. Astfel, poliţiştii au găsit 144.000 de pachete cu prezervative contrafăcute.

Marfa era destinată unei societăţi comerciale din judeţul Ilfov, administratorul acesteia fiind un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani.

Prezervativele confiscate în Portul Constanţa erau contrafăcute în ChinaVezi 2 imagini în Galerie

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.440.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

'Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate', se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.