Trei poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Alba Iulia au lucrat continuu pentru prinderea agresorului fetei lovite cu sălbăticie în scara unui bloc din Alba Iulia.

Daniel, Mădălin şi Marcel sunt cei trei poliţişti care l-au prins pe Nicolae Drăgoi, recidivistul eliberat din închisoare de numai două săptămâni, care a tâlhărit o fată într-o scară de bloc.

Articolul continua dupa recomandari

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie şi prezentat instanţei cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Având în vedere că a fost eliberat în urmă cu numai două săptămâni, având şi un rest de pedeapsă, Nicolae Drăgoi îşi va petrece mulţi ani în spatele gratiilor.

La pedeapsa pe care o va primi pentru oribila faptă comisă în scara de bloc din Alba Iulia va fi adăugată şi restul de pedeapsă pe care Drăgoi o avea de executat.

Drept urmare, el va sta în închisoare o lungă perioadă de vreme.

Tânără desfigurată de un infractor, în scara unui bloc din Alba Iulia

Fapta care a oripilat întreaga ţară s-a produs pe 17 noiembrie, în jurul orei 17.40, în scara unui bloc din Alba Iulia.

Denisa, o tânără în vârstă de 20 de ani, mergea în vizită la o prietenă şi se afla în faţa liftului când a fost atacată de infractorul periculos.

Scenele violente au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în scară.

Pe imagini se poate observa cum fata a fost urmărită de Drăgoi până în scară, iar la un moment dat a fost lovită cu brutalitate în faţă, fiind doborâtă la pământ.

În cădere, tânăra s-a lovit cu capul de beton, fiind rănită destul de grav.

Ea a ajuns la spital abia a doua zi şi le-a povestit medicilor că nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat.

Acelaşi răspuns l-au primit şi poliţiştii, însă aceştia au mers pe fir şi astfel au descoperit imaginile suprinse de camera de supraveghere.

În numai câteva ore, suspectul principal a fost prins şi reţinut.