Misterul teribil al celor trei copii ucişi şi ascunşi un pod a fost dezlegat. Mama a fost găsită şi arestată. Este o femeie de 42 de ani, care s-a întors acasă, în Bistriţa-Bârgăului, de Paşte. Era suspectă de mai multă vreme, iar anchetatorii au urmărit-o. Şi-a ascuns de fiecare dată sarcinile, a născut fără medic şi le-a pecetluit soarta celor trei fraţi.

Secretul întunecat al acestei mame a ieşit la iveală după ce vecinii din blocul din Bistriţa-Bârgăului au găsit ascunse în pod trei cadavre. Erau scheletele a trei bebeluşi. Abia acum, procurorii au confirmarea că Lina Monica Crăciun este cea care le-a dat viaţa şi o acuză că le-a pecetluit soarta. 

Articolul continua dupa recomandari

Trei crime, trei fraţi ucişi pe rând. Cel mare a fost născut în urmă cu cinci ani, ultimul, acum doi. Constituţia robustă i-ar fi permis să-şi ascundă de fiecare dată sarcina. A născut mereu la termen şi ar fi putut trei copii sănătoşi.

Mama lor a trăit în ultima vreme în Germania, cu noul soţ. Acolo, acum câteva luni, a mai adus pe lume o fetiţă. Acasă, în satul de pe malul Bistriţei, mai are alţi doi copii. Cu taţi diferiţi. Băiatul major şi adolescenta sunt în grija bunicului. Încă de la începutul anchetei, bătrânul a avut suspiciuni. 

Femeia a fost ridicată de poliţie de Paşte, când s-a întors  acasă, în vacanţă. Cazul sinistru este investigat acum de procurorii din Capitală, care au reţinut-o în zori, după ore lungi de audieri. 

Procurorii Parchetului General o acuză pe Lina Monica Crăciun de o faptă de omor şi alte două de omor calificat. Numai pentru una dintre cele trei infracţiuni, riscă până la 25 de ani de închisoare. Însă, pentru cele două acuzaţii de omor calificat, riscă închisoare pe viaţă. 

În sat, oamenii sunt încă şocaţi. Iar anchetatorii mai au o misiune. Să găsească tatăl sau taţii pruncilor ucişi, pentru a elimina posibilitatea existenţei unor complici.