Doi poliţişti au fost bătuţi la Mironeasa, în Iaşi. Au tras cu pistolul ca să se apere, apoi au chemat mascaţii. Rudele unui bărbat pe care au vrut să îl ducă la secţie au sărit pe cei doi agenţi.

Doi poliţişti din localitatea Mironeasa au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost bătuţi. Cei doi au primit un apel la 112 în jurul orei 19, marţi seara. În localitatea Mironeasa, un bărbat făcea scandal. Veniţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul este nervos şi violent. Au luat decizia de a-l încătuşa.

Articolul continua dupa recomandari

La locul incidentului au venit şi rudele bărbatului. Conflictul a excaladat, iar mai multe persoane au sărit la bătaie. Unul dintre poliţişti a fost nevoit să recurgă la armamentul din dotare, trăgând două focuri de armă. 

Poliţiştii au fost bătuţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ca să scape, au chemat poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale. Veniţi la faţa locului, mascaţii nu i-a mai găsit pe scandalagii, iar bărbatul care urma să fie încătuşat de oamenii legii, a scăpat.