Dumitriţa Burac, o poliţistă din Iaşi, este cercetată penal după ce a fost prinsă la furat rujuri, farduri şi creme într-un centru comercial din oraş. Tânăra a încercat să se folosească de funcţie pentru a scăpa de infracţiune, însă agenţii de pază au sunat la Poliţie.

Totul s-ar fi întâmplat pe 5 aprilie 2018, într-un centru comercial din Iaşi.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit presei locale, Dumitriţa Burac, angajată în cadrul Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, a fost surprinsă de agenţii de pază ai magazinului, pe camerele de supraveghere, în timp ce ascundea sub haine mai multe produse cosmetice.

Prejudiciul comis de tânăra poliţistă a fost estimat la 350 de lei, acesta constând în rujuri, farduri şi creme.

Dumitrita Burac, politista din Iasi, prinsa la furat rujuri si farduri intr-un magazinVezi 2 imagini în Galerie

Prinsă în flagrant, poliţista a încercat să scape basma curată şi le-a promis agenţilor de pază că va achita contravaloarea bunurilor.

Din nefericire, ea s-a luat la ceartă cu agenţii de pază, astfel că aceştia au sunat la Poliţie, iar colegii tinerei i-au deschis un dosar penal.

"A fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului de caz. De asemenea, s-a dispus efectuarea cercetarii prealabile, iar în functie de cele constatate, se vor lua masurile legale", a declarat ieri, pentru BZI.ro, Ioana Bustiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.