Un agent de poliţie din Iaşi a intrat cu maşina de serviciu într-un copac, din cauza unei căprioare. Bărbatul era în autospecială împreună cu un jandarm şi se aflau în misiune de patrulare. Amândoi au ajuns la spital, însă incidentul a scos la iveală un alt detaliu surprinzător: Poliţistul, aflat în timpul programului de lucru, se urcase băut la volan.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Costuleni din Iași. Polițistul de 48 de ani conducea autospeciala de serviciu, iar în dreapta sa era un jandarm, în vârstã de 20 de ani. La un moment dat, șoferul a tras brusc de volan după ce în fața sa apãruse o cãprioarã. Mațina a ieșit de pe șosea, a intrat în șanț și s-a izbit un copac. Ambii băbați au fost rãniți.

Articolul continua dupa recomandari

Echipajele SMURD i-au dus pe amândoi la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, pentru investigații suplimentare. Între timp, polițistul de la volan fusese testat cu aparatul etilotest, de cãtre colegii sãi.

Potrivit unor surse din anchetã, se pare cã agentul avea o concentrație de 0,2 mg/l alcool în aerul expirat. În urmã cu douã sãptãmâni, un alt polițist ieșean, de la biroul criminalistic, a murit într-un accident rutier dupã ce a urcat bãut la volan, chiar în timp ce se afla in misiune.