Un poliţist de frontieră din Tulcea s-a sinucis, noaptea trecută, pe malul Dunării. Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a împuşcat în cap după ce şi-a anunţat colegul că vrea să verifice ceva pe malul Dunării.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, puţin după miezul nopţii, atunci când poliţistul se afla într-o misiune navală, împreună cu un coleg, la Isaccea.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, bărbatul în vârstă de 44 de ani şi-a anunţat colegul că merge să verifice ceva pe malul Dunării, în direcţia localităţii Rachelu.

După câteva ore, colegul poliţistului a informat dispeceratul Sectorului PF Isaccea despre faptul că acesta din urmă a coborât pe uscat şi nu a mai putut fi contactat.

În scurt timp, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune de căutare, poliţistul fiind găsit împuşcat în cap, pe un dig din zona Isaccea.

O anchetă a fost deschisă de procurori, prima ipoteză luată în calcul fiind cea a unei sinucideri.

În buzunarul poliţistului a fost găsit un bilet de adio către soţia sa prin care acesta îşi justifica gestul.

"Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidenţele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare", se arată într-o informare a Gărzii de Coastă.

Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii.