Poliţia Capitalei a făcut noi precizări despre şoferul care a lovit cinci autoturisme. Individul care a fugit de la locul accidentului conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria. Întreaga urmărire a durat câteva minute.

Şoferul unui Audi urmărit de Poliţie care a lovit cinci autoturisme în Floreasca, pe strada Alexandru Serbanescu, după care a fugit, conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria, iar urmărirea a durat aproximativ cinci minite, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă. Aceasta a precizat că şoferul nu a fost deocamdaă identificat, fiind făcute cercetăril pentru prinderea sa.

Articolul continua dupa recomandari

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului”, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

”Suntem în plină activitate de desfăurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului”, a mai precizat Drugă.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandrul Şerbănescu.

Un şofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Brigada Rutieră a intrat, vineri, cu maşina cinci autoturisme, pe strada Alexandru Serbanescu, şi a fugit. Un pasager care se afla în maşină a fost reţinut de către echipajele de poliţie. Două persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital. 

Sursa: News.ro