Tânărul care și-a pus capăt zilelor, astăzi, în pădurea Delea din Vaslui, se numește Petrică Stavar și avea numai 23 de ani.

La scurt timp după ce a aflat că fiul ei s-a spânzurat, mama tânărului și-a pus și ea capăt zilelor.

Articolul continua dupa recomandari

Dubla tragedie din Vaslui s-a produs, în această după-amiază.

Petrică Stavar a fost găsit spânzurat în pădurea Delea din Vaslui. Mai mulți oameni i-au găsit trupul fără viață și au sunat la numărul unic de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat medicii SMURD, însă din nefericire, nu s-a mai putut fac nimic pentru salvarea lui Petrică.

Petrică Stavar și-a pus capăt zilelor în pădurea Delea din VasluiVezi 3 imagini în Galerie

Mama lui Petrică s-a sinucis după ce a aflat de moartea fiului

Motivul care l-a condus pe tânăr la gestul extrem pare să fie un mister pentru cei care îl cunoșteau. Trupul lui Petrică a fost luat din Pădurea Delea din Vaslui și transportat la morgă.

La scurt timp după ce a aflat că fiul ei și-a pus capăt zilelor, mama lui Petrică s-a aruncat în gol de pe o pasarelă pietonală din Gara Vaslui.

Oamenii au sunat disperați la 112, iar un alt echipaj SMURD s-a deplasat în zonă. Medicii au încercat, timp de mai bine de 30 de minute, să o resusciteze pe femeie, însă toate eforturile au fost în zadar.

Polițiștii vasluieni au deschis două anchete pentru a se stabili împrejurările în care cei doi, mamă și fiu, și-au pus capăt zilelor.