Să fii paznic la metroul bucureştean poate o fi o meserie periculoasă. Doi bărbaţi au fost bătuţi cu pumnii şi picioarele de un cuplu. Scandalul a durat câteva minute şi a fost filmat de alţi călători aflaţi pe peron. Bătaia s-a sfârşit o dată ce metroul a ajuns în staţie, iar agresorii au plecat. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional!

Scandalul a pornit după ce cei doi călători au dărâmat un cos de gunoi din staţia de metrou Basarab din Capitală. Doi paznici au intervenit, dar vinovaţii au devenit subit recalcitranţi.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi oameni de pază par lipsiţi de apărare în faţa furiei celor doi. Femeia îl loveşte pe unul dintre ei puternic peste cap şi în spate, iar celălalt paznic încearcă să-l imobilizeze pe partenerul ei.

Angajaţii de la metrou încearcă să calmeze spiritele dar degeaba. Femeia loveşte pe unde apucă iar bărbatul care o însoţeşte e din ce în ce mai nervos.

Disputa a durat minute în şir. În tot acest timp, mai mulţi călători s-au oprit să privească, fără ca vreunul dintre ei să intervină.

Scandalul s-a încheiat în momentul în care metroul a ajuns în stație. Cei doi iubiţi s-au urcat în tren, în timp ce agenţii de pază au rămas să strângă gunoiul împrăştiat de scandalagii.