Chiar lângă o benzinărie, şoferul unui autoturism care voia să meargă să alimenteze, a tăiat calea unui microbuz în care se aflau nouă persoane, iar cele două autovehicule s-au ciocnit violent. După impact, microbuzul s-a oprit într-un stâlp al benzinăriei, iar şoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Accidentul s-a petrecut pe drumul european 60, la ieşirea din Sighişoara spre Braşov. Un şofer de 46 de ani a virat brusc la stânga pentru a intra într-o benzinărie. Nu s-ar fi asigurat, iar în manevra sa a tăiat calea unui microbuz care nu a mai putut evita impactul.

Articolul continua dupa recomandari

Nouă oameni se aflau în microbuzul care s-a oprit într-un stâlp al benzinăriei. Autoturismul a fost proiectat câţiva metri pe şosea, iar şoferul a rămas prins între fiare.

Bărbatul care ar fi produs accidentul a ajuns la spital. La fel şi trei pasageri din celălalt vehicul, cu vârste între 31 şi 51 de ani. Nimeni nu este în stare gravă.

Adrian Micu, ISU Mureş: În urma accidentului rutier au existat patru victime, din care una încarcerată în autoturism, victimele trei sunt de cod galben, una de cod verde.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.