Patru oameni şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, pe şoselele din Mehedinţi, după două accidente cumplite produse aproape în acelaşi timp, în zone diferite.

Unul dintre accidente s-a produs pe DN 6, în Orşova, iar al doilea pe centura oraşului Drobeta Turnu-Severin.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul produs în municipiul Orşova s-a soldat cu patru victime, dintre care două încarcerate.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au intervenit la faţa locului şi au intervenit pentru descarcerarea celor două victime prinse între fiarele contorsionate.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa. Alţi doi oameni, implicaţi în accident, au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR, în accidentul din Orşova au fost implicate două autoutilitare care s-au ciocnit frontal pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Accident cu doi morţi în Orşova după un impact frontalVezi 3 imagini în Galerie

Patru morţi în două accidente la Mehedinţi

Al doilea accident s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, unde Detaşamentul Drobeta a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una SMURD şi una de descarcerare.

Acolo au fost trimise şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma accidentului, două persoane au fost încarcerate, notează news.ro.

Doi oameni au murit într-un accident pe centura oraşului Drobeta Turnu-SeverinVezi 3 imagini în Galerie

"Cele două persoane aflate în stare de inconştienţă au fost descarcerate de către pompieri. Ambele au fost declarate decedate de către echipajele medicale", au spus reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe E70 (Centura Drobeta Turnu Severin) au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Pe fondul unei depăşiri neregulamentare, autoturismul a pătruns pe constrasens, unde s-a ciocnit cu autoutilitara.