Un om de afaceri din Zalău și-a pus capăt zilelor la câteva ore după ce a fost anunțat că patiseria pe care o conducea a fost jefuită, iar hoții au fugit cu 100.000 de lei.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 14.30, la numai câteva ore după ce afaceristul fusese anunțat că a fost prădat de hoți.

Articolul continua dupa recomandari

Afaceristul a lăsat banii în interiorul patiseriei din Zalău, iar în noaptea de joi spre vineri, hoții au spart sediul și au fugit cu banii.

Omul de afaceri a făcut descoperirea vineri dimineață, atunci când a și sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că patiseria a fost spartă de hoți.

"Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracţiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie.

Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei. Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineaţă, de administratorul societăţii, iar în aceeaşi zi, la ora 14.30, poliţia a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei din localitatea Guruslău.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei", a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.