Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a avut un moment de celebritate atunci când și-a cerut iubita în căsătorie, în direct, la televizor. Bărbatul a fost găsit mort astăzi, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. 

Momentul a avut loc în 2012, la o gală specială, cu invitați și actori, organizată pentru difuzarea ultimelor două episoade din cunoscutul serial As the World Turns (ATWT). Imaginile inedite au fost difuzate de RTL.

Articolul continua dupa recomandari

"Suntem împreună de aproape un an, de acum. Aș vrea să profit de acest moment, în fața tuturor acestor oameni, pentru a te cere de soție. Monique Wouter, vrei să te căsătorești cu mine?", a întrebat Johannes Visscher, după care s-a pus în genunchi, în uralele publicului.

Emoționată, iubita sa a făcut câțiva pași, după care s-a întors și l-a luat în brațe. Olandezul nu a mai stat pe gânduri și i-a pus inelul pe deget, în aplauzele celor prezenți.

Olandezul, găsit mort după crima din Dâmbovița

Olandezul căutat pentru uciderea fetiţei din Gura Şuţii, județul Dâmbovița, a fost găsit mort în dupa-amiaza zilei de luni, 23 septembrie, la scurt timp după ce s-a descoperit că o luase pe victimă în mașina sa.

Olandezul a fost înregistrat de camere în trafic în timp ce ieşea cu autoturismul din Produleşti, zona în care a fost găsit corpul fără viaţă al copilei.