O singură mare jucătoare din lume nu a felicitat-o pe Simona Halep după victoria de la Roland Garros. Românca a dezvăluit şi cum i-a trimis Serena mesaj, americanca neavând numărul ei de telefon.

Sute de jucătoare şi jucători de tenis din lume au ţinut să o felicite pe Simona Halep după ce aceasta a câştigat primul titlu de Grand Slam al carierei, sâmbătă, la Paris. Victoria de la Roland Garros a fost salutată şi apreciată la superlativ de toate marile jucătoare ale lumii, cu excepţia uneia singure.

Articolul continua dupa recomandari

Maria Sharapova nu i-a transmis niciun mesaj Simonei. A recunoscut-o chiar campioana noastră: "Nu m-am intersectat cu ea."

Vezi 2 imagini în Galerie

În schimb, Serena Williams a găsit o modalitate să îi transmită Simonei felicitpri, chiar dacă nu ştia numărul ei de telefon: "Pentru că nu are numărul meu de telefon, Serena i-a transmis lui Darren felicitări pentru mine. Am primit foarte multe mesaje. Chiar vreau să le mulţumesc tuturor, pentru că nu am reuşit să răspund la toate. Fiecare mesaj a fost special", a a spus Halep.

Simona a învins-o pe 19 mai pe Sharapova în semifinale la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4, aceasta fiind a doua victorie a româncei în faţa rusoaicei. În 2014, Simona pierdea prima ei finală la Roland Garros în faţa Sharapovei.