Nicolae Duduianu, zis Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a călcat cu maşina, în mod intenţionat, un pieton.

Victima traversa pe trecerea de pietoni şi i-a atras atenţia că nu i-a dat prioritate şi era foarte aproape să-l calce, moment în care Duduianu a accelerat şi a trecut cu maşina peste pieton.

Articolul continua dupa recomandari

Interlopul Nicolae Duduianu, zis Pian, a fost arestat pentru 30 de zile

Duduianu, în vârstă de 59 de ani, fusese reţinut după gestul său şi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit rechizitoriului, în 7 februarie, în jurul orei 20.00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, al cărui şofer a plecat de la locul accidentului.

Duduianu a călcat intenţionat pietonul

Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia, a transmis Poliţia Capitalei.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Nicolae Duduianu, zis Pian, este un personaj cunoscut din lumea interlopă.