Nicolae Guţă a cântat la o nuntă cu 200 de români terminată cu scandal, în Spania. Patronul localului nu a primit niciun ban pentru petrecere. Familia care a organizat nunta e cunoscută pentru ţepe date în restaurantele unde a organizat petreceri.

Presa spaniolă scrie că nunta a avut loc pe 9 mai în provincia Galicia. Au fost 200 de invitaţi într-un local şi senzaţia serii a fost recitalul lui Nicolae Guţă. Acesta, spun lucrătorii din local, a sosit în Spania la bordul avionului său privat, însoţit de patru instrumentişti.

Articolul continua dupa recomandari

Mireasa a purtat o rochie plină de cristale Swarowski, iar ospătarii au fost uimiţi de luxul afişat de invitaţi, de banii aruncaţi spre cântăreţi, dar şi de, culmea, faptul că deşi petrecerea a ănceput la ora 6 seara şi a ţinut până a doua zi, nu au fost incidente.

Dis de dimineaţă, după nuntă, când invitaţii plecaseră, fratele mirelui i-a spus patronului localului că merge acasă să aducă 8.266 de euro, plata pentru toată petrecerea la care se consumaseră fileuri de merluciu, purceluş la proţap şi se băuse mult vin şi wiskey.

Numai că bărbatul nu a mai revenit şi patronul a depus plângere la poliţie. El primise un avans de 1.500 de euro, în aprilie, singurii bani văzuţi de la organizatorii nunţii. Poliţia a verificat datele de facturare şi a descoperit că românul care a contractat nunta, în vârstă de 27 de ani, are antecedente cu ţepe la restaurante unde a organizat petreceri.