Motociclistul lovit în cap în Bihor de un braţ de maşină de erbicidat a murit! Decizie cutremurătoare a familiei. Tânărul în vârstă de 34 de ani era în comă, la Oradea, de pe 14 aprilie.

Oliver K., din Chișineu Criș, a fost izbit violent în cap de braţul unui utilaj de ermicidat neasigurat corespunzător care s-a deschis pe şosea, pe 14 aprilie. Motociclistul mergea de la Arad la Oradea, la o întâlnire a iubitorilor pe două roţi.

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă Oli a intrat în moarte cerebrală şi familia tânărului arădean a decis ca mai multe organe ale acestuia să fie prelevate pentru a salva mai multe vieţi.

"Din nefericire, organismul pacientului nu a mai rezistat și astfel sâmbătă (5 mai – n.r.) el a intrat în moarte cerebrală. Deoarece timpul este foarte scurt de la moartea cerebrală până la deces, familia a acceptat ca organele să fie prelevate în cel mai scurt timp pentru a putea salva alți pacienți. Au fost prelevate ficatul, corneea și rinichii. Este un erou, doarece a salvat viața altor pacienți care au atâta nevoie de ajutor pentru a trăi.", a declarat pentru Aradon dr. Dacian Juca, medic șef locțiitor al UPU – SMURD Bihor.