Motivul crimei de la Sânandrei, unde un bărbat a intrat cu drujba într-o casă şi a tăiat un om a fost dezvăluit chiar de criminal. După ce a ucis, acesta a plecat spre casă, plin de sânge cu drujba în mână.

Anchetatorii au stabilit filmul cumplitei crime de joi de dimineaţă de la Sânandrei, din Timiş. Un bărbat de 32 de ani a intrat cu drujba în casa unui consătean şi l-a atacat pe acesta, alergându-l prin curte şi decapitându-l.

Articolul continua dupa recomandari

Motivul oribilei crime e halucinant. Dorin Muntean, 32 de ani, a trăit 10 ani în Spania şi în vara lui 2018, când s-a întors în România, a cumpărat cu 2000 de euro o maşină de la Mihai Constantin, 44 de ani, din Sânandrei. După o săptămână, nemulţumit de autoturism, Muntean a venit cu el la poarta vânzătorului, l-a lăsat acolo şi a cerut să îşi primească banii înapoi.

După mai multe luni în care l-a tot ameninţat pe Constantin, joi de dimineaţă, în jurul orei 4.30, Dorin Muntean a năvălit cu drujba pornită în casa victimei. A decupat uşa şi l-a alergat pe bărbat până în curte, unde l-a tăiat d emai multe ori, iar în final l-a decapitat.