Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că momentul în care Alexandra Măceşanu a fost răpită de Gheorghe Dincă a fost surprins de o cameră de supraveghere. "Există oameni care au aceste filmări", a spus Pop la Antena 3.

În imaginile suprinse în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, s-ar vedea, conform avocatului, cum Alexandra Măceşanu se zbate şi vrea să iasă din maşină, moment în care Gheorghe Dincă o loveşte şi o imobilizează în maşină.

Articolul continua dupa recomandari

"Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum ea, la un moment dat, a vrut să iasă din maşină, cum o loveşte cu pumnul în faţă, cum el deschide portiera pe dinafară şi intră peste ea.

Şi stă vreo 20 de minute individul acolo, cu maşina parcată. O leagă, apoi urcă la volan şi pleacă mai departe, în centrul oraşului. Există persoane care au aceste filmări", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, la Antena3.

Sâmbătă, Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în maşină, după ce a luat-o pe Alexandra Măceşanu la ocazie.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul de 66 de ani le-a spus procurorilor că, odată ce a oprit să o ia pe Alexandra Măceaşnu la "ia-mă nene", i-a spus fetei să se aşeze pe bancheta din spate, motivând că locul din faţă este ocupat cu diverse lucruri.

"Am vorbit cu ea pe drum și mi s-a părut ușuratică. Pe drum am întrebat-o dacă cunoaște fete care se ocupă cu prestații sexuale pe bani", a declarat Dincă în timpul audierilor.

Bărbatul i-ar fi aruncat bani, însă copila i-a spus că este virgină.

I-a tras câteva palme, apoi a legat-o cu mâinile la spate

Atunci a fost momentul în care a oprit maşina, i-a tras câteva palme şi a legat-o cu mâinile la spate. Apoi, i-a aruncat telefonul din mers.

Tot sâmbătă, DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în 24 iulie.

Procurorii au transmis că Gheorghe Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.