Operaţiunea de căutare a tânărului sighetean dispărut sâmbătă la Ocna Şugatag s-a sfârşit tragic noaptea trecută, atunci când trupul său neînsufleţit a fost observat plutind pe luciul apei lacului din proximitatea Băilor Vechi.

Citeşte şi: DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"

Articolul continua dupa recomandari

Alarma a fost dată de un apel la numărul unic de urgenţă 112, care anunţa că pe luciul lacului din localitatea Ocna Şugatag pluteşte un cadavru.

Citeşte şi: MESAJUL SFÂŞIETOR al mamei lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag: "O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu ..."

Citeşte şi: LACRIMI ŞI DURERE pentru familia puştiului de 16 ani dispărut sâmbătă în Maramureş. Adrian a fost GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag! (VIDEO)

Momentul în care Adrian a fost găsit şi scos mort din la de pompierii militari a fost anunţat şi de Matei Cristian-Liviu, prieten cu adolescentul, pe pagina lui de Facebook.

"Sunt la lac, în Ocna Șugătag. Am venit de urgență, la strigătul fratelui său.
 
Nu am cuvinte. Nici nu știu ce să fac. Să-l liniștesc pe Fănică, pe frate-său, să plâng cu el și cu familia lui, să urlu, să mă abțin?! Adrian nu mai este printre noi. A fost găsit în lac, acum. Nu mai am cuvinte. Nu știu ce să zic.
 
Sufletul să i se odihnească în pace! 

Doare.
 
Îmi cer scuze pentru deranj de la toți care ați dorit să ne ajutați. În numele familiei îndoliate și al prietenilor, vă mulțumesc!"
, a scris Matei dărâmat de durere.

Citeşte şi: Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

Adrian a dispărut sâmbătă seara. Băiatul din Sighetu Marmaţiei se afla cu un grup de prieteni la o cabană, să se distreze. Amicii lui spun că tânărul a pregătit focul şi, la un moment dat le-a spus că pleacă puţin. De atunci nu l-a mai văzut nimeni.

A fost găsit mort, în urmă cu câteva ore, în lacul din localitatea Ocna Şugatag.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

CUTREMUR PUTERNIC în Buzău! Seismul s-a produs noaptea trecută, la 142,9 kilometri adâncime

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

ATENŢIE! A intrat în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!

MISTERUL în cazul lui Răzvan, românul ucis în Marea Britanie, se adânceşte! Ce au declarat presupuşii CRIMINALI în faţa judecatorilor

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea