Momentul când un şofer fuge cu dubiţa, după ce loveşte un taxi, în Timişoara, a fost filmat. Nimeni nu îl mai găseşte, poliţia îl caută de joi seara.

Coliziune puternică între o dubiţă și un taxi, joi seara, la Timișoara. Șoferul dubiţei, vinovat pentru producerea accidentului, a fugit de la fața locului, iar polițiștii se află pe urmele sale. O femeie, pasageră în taxi, a fost rănită. 

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs la intersecția străzilor Crizantemelor cu Preyer. Conducătorul dubiţei circula pe strada Crizantemelor, iar la intersecția cu strada Preyer a pătruns pe culoarea roșie a semaforului și a intrat într-un taxi ce venea dinspre Iuliu Maniu și se îndrepta către strada Ion Barac, scrie pressalert.ro.

Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost puternică, partea din lateral dreapta a taxiului fiind avariată. Șoferul dubiţei a fugit de la fața locului. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.