Un vânător care participa la o partidă pe fondul Somoș din zona Chișineu Criș, a fost rănit grav de o turmă de mistreți.

El a fost atacat de animalele sălbatice și rănit la abdomen și picioare, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Arad.

Articolul continua dupa recomandari

Vânătorul a fost surprins și atacat de turma de mistreți

Bărbatul ar fi fost surprins de o turmă de mistreți și nu a mai avut unde să fugă. Animalele sălbatice l-au atacat, de mai multe ori, rănindu-l la picioare, iar bărbatul a căzut la pământ, unde a fost atacat din nou, fiind rănit la abdomen.

Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad, iar cazul este în atenția polițiștilor.

Un vânător din Satu Mare a fost ucis de mistreț, în urmă cu 2 zile

Vânător ucis de mistreț la Satu Mare. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost rănit mortal de mistrețul pe care îl împușcase de 3 ori. Animalul sălbatic a dat un ultim atac.

Mistrețul a pornit într-un ultim atac asupra bărbatului, reușind să-l rănească fatal la picior, cu colții, probabil secționându-i artera femurală, după care și-a dat ultima suflare la câțiva metri distanță.

Bărbatul s-a prăbușit și el la pământ, cu o puternică hemoragie. El a fost găsit de un cioban care a auzit împușcăturile și a chemat salvarea.

Din păcate, în drumul spre spital, bărbatul a intrat în comă iar în cele din urmă a decedat