Descoperire groaznică pe plaja din Vadu. Trupul militarului dispărut după ce a intrat în apă să-l salveze pe copilul de 14 ani, care la rândul lui ar fi salvat un prieten de la înec.

Trupurile fără viaţă ale celor doi au fost aduse la mal de valuri, pe plaja din Vadu, aproape în acelaşi timp, la 2 kilometri distanţă unul de altul.

Articolul continua dupa recomandari

Hainele, actele lui, portofelul şi cheile militarului au fost găsite pe plaja de la Corbu. Bărbatul în vârstă de 48 de ani era în învoire duminică, alături de mai mulţi colegi de la unitatea militară din Dej, ei fiind în misiune la Capul Midia, unde efectuau exerciţii.

Din câte se pare, Petrică a fost martor a incidentului în care băiatul de 14 ani şi un prieten au intrat în mare şi au părut că se vor îneca şi a sărit să îi salveze.

Poliţia din Constanţa a aflat abia luni seara de incident şi de dispariţia militarului.

O intervenţie masivă de căutare a avut loc la Corbu, de la dispariţia celor doi, însă fără succes. Zeci de scafandri din 6 judeţe au încercat să-i găsească, în ceea ce autorităţile au numit una dintre cele mai mari operaţiuni de căutare, efectuată în ultima perioadă.